Ads

Ads

Thursday, December 26, 2013

A Late Night Learning

Hmmm..da dua jam aku baring but still tak boleh tido.Sleeping cycle gua dah tak betul agaknya.And tulah sebabnya kot  susah nak tido awal sekarang ni.

Anyway tadi waktu aku selongkar balik folder-folder kat laptop aku nie, tetiba aku terjumpa video ceramah Ustaz Asri dalam laptop aku nie.Aku sendiri pon tak ingat bila aku download video nie.
Even though I'm not good enough about all these stuffs, but when I watch it back..seriously it touches me deep inside and it makes me realises something I did't before..


video



Related Posts Plugin for WordPress, ...